InWork School Cup 2018

Op 26 mei 2018 kwamen 80 ICT-studenten uit heel Nederland bij elkaar op het hoofdkantoor van InWork in Amsterdam. Na een zenuwslopende dag werd de finale gespeeld tussen Ilker Gunes (Graafschap College Doetinchem) en Shahrukh Butt (ROC van Amsterdam-Zuidoost). Uiteindelijk wist Ilker ervandoor te gaan met de hoofdprijs. Shahrukh ontving de HTC Vive VR bril (t.w.v. € 700,-) voor de tweede plaats. Misgina Giorgio (ICT College Nieuwegein), derde plaats, wist de headset van SteelSeries (t.w.v. € 300,-) te bemachtigen.

InWork School Cup 2017

Na een succesvolle editie in 2016, keerden we in 2017 terug met de FIFA School Cup op meer dan 20 mbo scholen. Meer dan 1.000 studenten gingen met elkaar de strijd aan voor een pro-gamer contract en 1.000,- euro. Ook gingen we met de FIFA School Cup naar The Party in Eindhoven waar de beste spelers in Nederland met onder andere topspelers van de E-Divisie met elkaar concurreerden. Een fantastische finale werd op het hoofdkantoor van InWork in Amsterdam gehouden waar Huseyin Erbakis tot FIFA School Cup 2017 winnaar werd gekroond.

FIFA School Cup 2016

Binnen 1 jaar is de FIFA School Cup uitgegroeid tot het grootste live FIFA-toernooi van de Benelux. Met dank aan 22 mbo scholen hebben meer dan 1.200 studenten kunnen deelnemen aan deze eerste editie. De finale op het nieuwe hoofdkantoor van InWork zorgde voor veel publiciteit. Zo waren PowNews en FunX aanwezig met een cameraploeg en was er een livestream naar de front page van Twitch. Uiteindelijk ging Yori van Loo van het Graafschap College uit Doetinchem ervandoor met het pro-gamer contract en de 1000,- euro.

Foto’s InWork School Cup 2018